Perunamuusi

Täydellinen perunamuusi valmistuu jauhoisesta ja maukkaasta perunalajikkeesta, maidosta ja voista.
  • 40 min
  • 6-8 annosta
  • 149 kcal / annos

Ainekset

1 kg
jauhoista perunalajiketta esim. rosamunda tai puikula
100 g
voita (voita voi lisätä oman maun ja omantunnon mukaan)
2 dl
täysmaitoa
suolaa maun mukaan

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja keitä perunat. Kaada kypsät perunat lävikköön ja anna ylimääräisen veden haihtua.

    Kuutioi voi sekoituskulhoon.

    Purista kuumat perunat perunaprässin läpi voin päälle ja lisää joukkoon kuumaa maitoa. Voit myös muussata perunat käsin perunamurskaimella.

    Muussaa kaikki aineet tasaiseksi muusiksi.

Kommentit

    Näytä lisää