Wokattua kurpitsaa

Tomi Björckin reseptissä wokki saa lisätwistiä karamellisoidusta kurpitsasta.
  • 4 annosta

Ainekset

2
butternut-kurpitsaa
2
salottisipulia viipaleina
1
pala inkivääriä leikattuna tulitikkumaisiksi suikaleiksi
2
valkosipulinkynttä leikattuna pieneksi
1
kananmuna
3 rkl
soijakastiketta
3 rkl
makeaa abc-soijakastiketta (saa itämaisia elintarvikkeita myyvistä liikkeistä)
3 rkl
osterikastiketta
1 rkl
palmusokeria
2
punaista scud-chiliä
2
isoa punaista keskivahvaa chiliä
1 dl
kasvislientä
3 rkl
rypsiöljyä

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi kurpitsa noin kolmen sentin kuutioiksi. Höyrytä tai keitä vedessä hiljalleen noin 10 minuuttia. Kuumenna öljy wokkipannulla, lisää kurpitsat, pyöräytä ja anna ottaa väriä.
  2. Hienonna kaikki raaka-aineet.
    Lisää salotit, valkosipulit ja inkivääri, kypsennä. Lisää chilit ja pyöräytä keskenään.

    Mausta kahdella eri soijalla, osterikastikkeella ja sokerilla. Anna pintojen karamellisoitua.

    Lisää kananmuna ja sekoita. Lopuksi lisää kasvisliemi ja sekoita.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää