Ainekset
400 g
tagliatellea
170 g
pekonia
400 g
kuutioituja tatteja (myös muut syötävät metsäsienet käyvät)
3 rkl
voita
1 tl
kirveliä
1
sipuli
2 dl
kermaa
1 ½ dl
valkoviiniä
pippuria
parmesaanijuustoa
Valmistusohjeet
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi pekoni ja paista se rapeaksi. Siirrä sivuun odottamaan.
Paista tatteja vähän aikaa kuivalla pannulla, että neste haihtuu. Lisää pannulle voita ja paista sienet rapeiksi. Mausta kirvelillä.
Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja jatka paistamista hetken aikaa. Lisää pannulle paistettu pekoni ja valkoviini. Kiehauta. Lisää kerma ja mausta pippurilla. Kiehauta ja tarjoile pastan kanssa. Tarjoile lisänä parmesaanijuustoa.