Tatti-pekonipasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tatti-pekonipasta

Syksyn sienet maistuvat pastakastikkeessa.

15.9.2014 8:33
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min
Energia734 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    tagliatellea

  • 170 g

    pekonia

  • 400 g

    kuutioituja tatteja (myös muut syötävät metsäsienet käyvät)

  • 3 rkl

    voita

  • 1 tl

    kirveliä

  • 1

    sipuli

  • 2 dl

    kermaa

  • 1 ½ dl

    valkoviiniä

  • pippuria

  • parmesaanijuustoa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi pekoni ja paista se rapeaksi. Siirrä sivuun odottamaan.

  2. Paista tatteja vähän aikaa kuivalla pannulla, että neste haihtuu. Lisää pannulle voita ja paista sienet rapeiksi. Mausta kirvelillä.

  3. Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja jatka paistamista hetken aikaa. Lisää pannulle paistettu pekoni ja valkoviini. Kiehauta. Lisää kerma ja mausta pippurilla. Kiehauta ja tarjoile pastan kanssa. Tarjoile lisänä parmesaanijuustoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit