Jauhelihakeitto

Syksyn juurekset sopivat hyvin keittoihin. Jauhelihakeitto on herkullista arkiruokaa.
  • 35 min
  • 4 annosta
  • 378 kcal / annos

Ainekset

400 g
jauhelihaa
1
sipuli
2 rkl
öljyä ruskistamiseen
2 rkl
tomaattipyreetä
2
porkkanaa
200 g
lanttua
2
lehteä lehtikaalia
2 tl
yrttimausteseosta
1 dl
täysjyväriisiä
13 dl
lihalientä

Valmistusohjeet

  1. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa. Lisää myös tomaattipyree.
  2. Lisää kuutioitu porkkana ja lanttu sekä hienonnettu lehtikaali. Lisää yrttimausteseos, riisi ja liemi.

    Anna kiehua, kunnes vihannekset ja riisi on pehmeää.

Kommentit

    Näytä lisää