Jauhelihakeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jauhelihakeitto

Syksyn juurekset sopivat hyvin keittoihin. Jauhelihakeitto on herkullista arkiruokaa.

15.9.2014 8:37
Määrä4 annosta
Valmistusaika35 min
Energia378 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 1

    sipuli

  • 2 rkl

    öljyä ruskistamiseen

  • 2 rkl

    tomaattipyreetä

  • 2

    porkkanaa

  • 200 g

    lanttua

  • 2

    lehteä lehtikaalia

  • 2 tl

    yrttimausteseosta

  • 1 dl

    täysjyväriisiä

  • 13 dl

    lihalientä

Valmistusohjeet

  1. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa. Lisää myös tomaattipyree.

  2. Lisää kuutioitu porkkana ja lanttu sekä hienonnettu lehtikaali. Lisää yrttimausteseos, riisi ja liemi. Anna kiehua, kunnes vihannekset ja riisi on pehmeää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit