Lehtikaali-pekonipasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lehtikaali-pekonipasta

Suolainen pekoni ja lehtikaali tekevät yhdessä syksyn parhaimman pastan.

18.9.2014 10:27
Määrä4 annosta
Valmistusaika30 min
Energia752 kcal / annos

Ainekset

  • 120 g

    pekonia

  • 5

    lehteä lehtikaalia

  • 1

    sipuli

  • 2-4

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 2 dl

    kermaa

  • 1 ½ dl

    valkoviiniä

  • Tarjolle:

  • 400 g

    fusillipastaa

  • raastettua parmesaanijuustoa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi pekoni ja paista se kuivalla pannulla rapeaksi. Siirrä pekoni valumaan talouspaperin päälle. Pyyhkäise pannu paperilla ylimääräisestä pekoninrasvasta. Ruodi lehtikaali ja leikkaa se veitsellä ohuiksi siivuiksi. Silppua sipuli ja valkosipuli. Kuullota lehtikaalia ja sipuleita oliiviöljyssä pannulla. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Lisää kerma ja valkoviini ja anna hautua 10-15 minuuttia kevyesti kiehuen. Sekoita kastike ja pekonit valutetun pastan joukkoon ja raasta joukkoon parmesaanijuustoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit