Lehtikaali-pekonipasta

Suolainen pekoni ja lehtikaali tekevät yhdessä syksyn parhaimman pastan.
  • 30 min
  • 4 annosta
  • 752 kcal / annos

Ainekset

120 g
pekonia
5
lehteä lehtikaalia
1
sipuli
2-4
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
2 dl
kermaa
1 ½ dl
valkoviiniä
Tarjolle:
400 g
fusillipastaa
raastettua parmesaanijuustoa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi pekoni ja paista se kuivalla pannulla rapeaksi. Siirrä pekoni valumaan talouspaperin päälle. Pyyhkäise pannu paperilla ylimääräisestä pekoninrasvasta.

    Ruodi lehtikaali ja leikkaa se veitsellä ohuiksi siivuiksi. Silppua sipuli ja valkosipuli. Kuullota lehtikaalia ja sipuleita oliiviöljyssä pannulla. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Lisää kerma ja valkoviini ja anna hautua 10-15 minuuttia kevyesti kiehuen. Sekoita kastike ja pekonit valutetun pastan joukkoon ja raasta joukkoon parmesaanijuustoa.

Kommentit

    Näytä lisää