Kalapihvit

Vaaleasta kalasta valmistuu makoisat pihvit. Ne voi tarjota vaikka sämpylän välistä hampurilaisen tapaan.

22.9.2014 15:46
Määrä4 annosta
Valmistusaika30 min
Energia420 kcal / annos

Ainekset

  • 800 g

    tuoretta turskaa tai muuta edullista vaaleaa kalafileetä

  • (myös pakastekala käy esim. turska tai seiti)

  • nippu tilliä tai ruohosipulia

  • ½

    sitruunan raastettu kuori ja mehu

  • suolaa ja mustapippuria

  • ½ dl

    kermaa

  • 2

    kananmunaa

  • Lisäksi:

  • 200 g

    herneitä

  • 1 dl

    majoneesia tai kermaviiliä

  • 4

    pehmeää sämpylää esim. Reissumies kaurasämpylöitä

  • salaattia

Valmistusohjeet

  1. Sekoita tehosekoittimessa pilkottu kala ja muut aineet tasaiseksi soseeksi. Paista voissa sämpylän sisään mahtuvia pihvejä. Pieni lettupannu sopii tähän tarkoitukseen hyvin. Sekoita herneet ja majoneesi soseeksi tehosekoittimessa. Levitä sitä paahdetulle sämpylälle, nosta mukaan salaattia ja kalapihvi. Sisään voi laittaa myös suolakurkkua tai tomaattia oman maun mukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit