Grillattua nieriää ilmakuivatulla kinkulla - Reseptit - Ilta-Sanomat

Grillattua nieriää ilmakuivatulla kinkulla

Tomi Björckin kotigourmetmenussa kokkaillaan australian malliin. Grilliin pääsee makoisa nieriä, joka on kuorrutettu ilmakuivatulla kinkulla.

25.9.2014 11:25
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 min

Ainekset

  • 1

    kokonainen nieriä putsattuna, sisukset poistettuna (taimen käy myös)

  • 2 rkl

    voita

  • suolaa

  • 8

    siivua ilmakuivattua kinkkua esim. parmankinkkua

  • oliiviöljyä

  • timjamia

Valmistusohjeet

  1. Puhdista kala ja laita sen sisälle voita ja hieman suolaa. Levitä kinkkusiivut vierekkäin leikkuulaudalle. Nosta kala siivujen päälle ja kääri siivut kalan ympäri. Valele oliiviöljyllä ja grillaa kuumalla grillillä 5 minuuttia per sivu. Tarjoile portobellosienien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit