Papu-minestronekeitto

Pavut tuovat ruokaisuutta minestronekeittoon.
  • 20 min
  • 4 annosta
  • 300 kcal / annos

Ainekset

2 rkl
oliiviöljyä
2
valkosipulinkynttä
8 dl
kasvislientä
400 g
tomaattimurskaa
2 rkl
tomaattipyreetä
2
peperoncinoa
2 tl
kuivattua basilikaa
2 tl
kuivattua oreganoa
suolaa
n. 500 g
2 pkt kypsää papumix-seosta säilykkeenä
2 dl
pientä pastaa

Valmistusohjeet

  1. Kuullota hienonnettuja valkosipulinkynsiä öljyssä kattilassa.
    Lisää kattilaan kasvisliemi, tomaattimurska ja pyree. Kiehauta.

    Lisää hienonnettu peperoncino, yrtit sekä suola. Huuhtele
    pavut suolaliemestä ja lisää keittoon pastan kanssa. Anna kiehua noin 8-10 minuuttia, kunnes pasta on pehmeää.

    Tarjoile lisänä halutessasi parmesaanijuustoa, mutta silloin keitto ei ole enää vegaani.

Kommentit

    Näytä lisää