Tandooribroileria

Rapeaksi paistunut kokonainen broileri on saanut päälleen tulisen tandoorimausteseoksen.
  • 1 t 30 min
  • 4 annosta

Ainekset

1
kokonainen broileri
1 dl
valutettua jogurttia
1
pieni pala inkivääriä
2
valkosipulinkynttä
1
limen mehu
2 rkl
chilitahnaa
1 rkl
garam masala -mausteseosta
1 tl
jauhettua sarviapilaa
1 tl
chilijauhetta
2 rkl
ruokaöljyä
suolaa, mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja hakkaa inkivääri ja valkosipuli morttelissa tahnaksi,
    sekoita muiden aineiden kanssa.

    Hiero broilerin pinta kauttaaltaan seoksella. Anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

    Paista uunivuoassa 200-asteisessa uunissa noin 50 min - 1 t 10 min minuuttia, kunnes lintu on kypsä. Paistoaika riippuu broilerin koosta.

Kommentit

    Näytä lisää