Minttuchutney ja raitakastike

Tomi Björckin intialaisessa teemamenussa lisukkeina tarjoillaan minttuchutney ja vihannesraita. Katso reseptit myös tandooribroilerille ja tikka masalalle.

1.10.2014 12:05
Määrä4 annosta

Ainekset

  • Minttuchutney:

  • 2

    vihreää linnunsilmächiliä

  • 1 nippu

    mintun lehtiä

  • 1 nippu

    korianteria

  • 2 rkl

    riisiviinietikkaa

  • 2 dl

    valutettua jogurttia

  • 1 tl

    garam masala -mausteseosta

  • Raita:

  • 1 dl

    valutettua maustamatonta jogurttia

  • 1

    pieni salottisipuli

  • 1/3

    kurkku

  • 2

    tomaattia

  • 1 tl

    garam masala -mausteseosta

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Minttuchutney: Aja mintut, korianteri ja chilit tahnaksi tehosekoittimessa. Lisää etikka ja jogurtti, sekoita. Lisää lopuksi mausteseos.

  2. Vihannesraita: Pilko sipuli ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Poista tomaateista siemenet ja kuutioi tomaatit. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna maustua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit