Minttuchutney ja raitakastike

Tomi Björckin intialaisessa teemamenussa lisukkeina tarjoillaan minttuchutney ja vihannesraita. Katso reseptit myös tandooribroilerille ja tikka masalalle.
  • 4 annosta

Ainekset

Minttuchutney:
2
vihreää linnunsilmächiliä
1 nippu
mintun lehtiä
1 nippu
korianteria
2 rkl
riisiviinietikkaa
2 dl
valutettua jogurttia
1 tl
garam masala -mausteseosta
Raita:
1 dl
valutettua maustamatonta jogurttia
1
pieni salottisipuli
1/3
kurkku
2
tomaattia
1 tl
garam masala -mausteseosta
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Minttuchutney:
    Aja mintut, korianteri ja chilit tahnaksi tehosekoittimessa. Lisää etikka ja jogurtti, sekoita. Lisää lopuksi mausteseos.
  2. Vihannesraita:
    Pilko sipuli ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Poista tomaateista
    siemenet ja kuutioi tomaatit. Sekoita kaikki aineet keskenään
    ja anna maustua.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää