Peruna-lohipaistos

Pinaatti, lohi ja perunat ovat mainio yhdistelmä. Tämä peruna-lohipaistos on helppo ja maukas arkiruoka.

6.10.2014 10:37
Määrä4 annosta
Valmistusaika2 t
Energia532 kcal / annos

Ainekset

  • 600 g

    pakastelohikuutioita

  • 1 kg

    kiinteitä perunoita

  • 1

    sipuli

  • 2 rkl

    kapriksia

  • 150 g

    pakastepinaattia

  • 3 dl

    kermaa

  • 1 dl

    tilliä hienonnettuna

  • suolaa ja mustapippuria

  • Pinnalle:

  • voinokareita

Valmistusohjeet

  1. Kaada lohet pussista lautaselle ja jätä huoneenlämpöön hetkeksi. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pese perunat hyvin ja siivuta ne ohuiksi siivuiksi. Siivuta sipuli. Sulata pinaatti. Kokoa uunivuokaan vuorotellen perunaa, hieman vielä kohmeisia lohikuutioita, sipulia, pinaattia ja kapriksia. Sekoita kerma, tilli ja mausteet. Kaada neste tasaisesti vuoan päälle. Asettele muutama voinokare perunoiden päälle. Paista ensin noin 30 minuuttia 200 asteessa ja tiputa lämpöä sitten 175 asteeseen. Anna paistua uunissa vielä noin 45 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä. Perunoiden kypsymisaika riippuu niiden paksuudesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit