Ruusukaali-parmankinkkugratiini

Juustokuorrutuksen alle piiloutuu parmankinkkua ja ihania ruusukaaleja.
  • 35 min
  • 4 annosta
  • 364 kcal / annos

Ainekset

500 g
ruusukaalia
100 g
parmankinkkua
2
kananmunaa
2 dl
maitoa
ripaus muskottipähkinää
suolaa
mustapippuria
2 dl
parmesaanijuustoraastetta
2 dl
emmentaljuustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 225-asteeseen. Putsaa kaalit ja keitä niitä noin 3 minuuttia. Siivilöi vesi pois ja asettele ne uunivuokaan. Laita parmankinkkusiivut päälle. Sekoita kevyesti munat, maito, mausteet ja juustot. Kaada vuoan päälle. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää