Reseptit
Ruusukaali-parmankinkkugratiini

Ruusukaali-parmankinkkugratiini
Juustokuorrutuksen alle piiloutuu parmankinkkua ja ihania ruusukaaleja.
- 35 min
- 4 annosta
- 364 kcal / annos
Ainekset
- 500 g
- ruusukaalia
- 100 g
- parmankinkkua
- 2
- kananmunaa
- 2 dl
- maitoa
- ripaus muskottipähkinää
- suolaa
- mustapippuria
- 2 dl
- parmesaanijuustoraastetta
- 2 dl
- emmentaljuustoraastetta
Valmistusohjeet
- Kuumenna uuni 225-asteeseen. Putsaa kaalit ja keitä niitä noin 3 minuuttia. Siivilöi vesi pois ja asettele ne uunivuokaan. Laita parmankinkkusiivut päälle. Sekoita kevyesti munat, maito, mausteet ja juustot. Kaada vuoan päälle. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
- kasvis
- Pääruoka
- Arkiruoka
- Uuniruoka
- Vähähiilihydraattinen
- Sadonkorjuu
- suomalainen ruoka
- Syksy
- Vihannekset
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää