Ruusukaali-parmankinkkugratiini

Juustokuorrutuksen alle piiloutuu parmankinkkua ja ihania ruusukaaleja.
  • 35 min
  • 4 annosta
  • 364 kcal / annos

Ainekset

500 g
ruusukaalia
100 g
parmankinkkua
2
kananmunaa
2 dl
maitoa
ripaus muskottipähkinää
suolaa
mustapippuria
2 dl
parmesaanijuustoraastetta
2 dl
emmentaljuustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 225-asteeseen. Putsaa kaalit ja keitä niitä noin 3 minuuttia. Siivilöi vesi pois ja asettele ne uunivuokaan. Laita parmankinkkusiivut päälle. Sekoita kevyesti munat, maito, mausteet ja juustot. Kaada vuoan päälle. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää