Reseptit

Ruusukaali-makkarapaistos

Yhden vuoan ruoat ovat käteviä. Kaikki vaan uunivuokaan ja vuoka uuniin. Ei turhaa sotkua!
  • 35 min
  • 4 annosta
  • 343 kcal / annos

Ainekset

500 g
ruusukaaleja
500 g
makkaraa esim. tuoremakkara salsicciaa (Pirkka) tai chorizomakkaraa
5
valkosipulinkynttä
3
sipulia
timjamin oksia
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 225-asteeseen. Puhdista ruusukaalit ja keitä niitä suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä pari minuuttia. Siivilöi kiehuva vesi pois.

    Asettele ruusukaalit uunivuokaan yhdessä halkaistujen sipuleiden, makkaroiden sekä mausteiden kanssa.

    Paista noin 35 minuuttia kunnes makkara on kypsä ja ruskistunut.

Kommentit

    Näytä lisää