Ruusukaali-makkarapaistos - Reseptit - Ilta-Sanomat

Ruusukaali-makkarapaistos

Yhden vuoan ruoat ovat käteviä. Kaikki vaan uunivuokaan ja vuoka uuniin. Ei turhaa sotkua!

9.10.2014 11:10
Määrä4 annosta
Valmistusaika35 min
Energia343 kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    ruusukaaleja

  • 500 g

    makkaraa esim. tuoremakkara salsicciaa (Pirkka) tai chorizomakkaraa

  • 5

    valkosipulinkynttä

  • 3

    sipulia

  • timjamin oksia

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 225-asteeseen. Puhdista ruusukaalit ja keitä niitä suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä pari minuuttia. Siivilöi kiehuva vesi pois. Asettele ruusukaalit uunivuokaan yhdessä halkaistujen sipuleiden, makkaroiden sekä mausteiden kanssa. Paista noin 35 minuuttia kunnes makkara on kypsä ja ruskistunut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit