Possua ja sipuli-omenapaistosta

Possu ja omena ovat mainio makupari. Omena-sipulipaistos sopii arkisten possupihvien kanssa hyvin.

13.10.2014 8:50
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min
Energia490 kcal / annos

Ainekset

  • 600 g

    possun kyljyksiä tai ulkofileetä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • paistamiseen voita

  • Sipuli-omenapaistos:

  • 2

    isoa sipulia

  • 4

    hapahkoa omenaa

  • 4 rkl

    voita

  • 4 rkl

    juoksevaa hunajaa

  • 2 rkl

    omenaviinietikkaa

  • suolaa

  • 2 rkl

    tuoretta salviaa

Valmistusohjeet

  1. Valmista lisuke ensin. Siivuta sipulit. Poista omenoista kota ja siivuta omenat. Paista sipulisiivuja kovalla lämmöllä hetki voissa. Tiputa lämpöä ja lisää pannulle omenasiivut. Kuumenna ja lisää hunajaa ja etikkaa. Anna etikan kiehahtaa. Mausta paistos suolalla ja hienonnetulla salvialla. Paista possupihvit voissa molemmin puolin. Tarjoile paistoksen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit