Possua ja sipuli-omenapaistosta

Possu ja omena ovat mainio makupari. Omena-sipulipaistos sopii arkisten possupihvien kanssa hyvin.
  • 25 min
  • 4 annosta
  • 490 kcal / annos

Ainekset

600 g
possun kyljyksiä tai ulkofileetä
suolaa
mustapippuria
paistamiseen voita
Sipuli-omenapaistos:
2
isoa sipulia
4
hapahkoa omenaa
4 rkl
voita
4 rkl
juoksevaa hunajaa
2 rkl
omenaviinietikkaa
suolaa
2 rkl
tuoretta salviaa

Valmistusohjeet

  1. Valmista lisuke ensin. Siivuta sipulit. Poista omenoista kota ja siivuta omenat. Paista sipulisiivuja kovalla lämmöllä hetki
    voissa. Tiputa lämpöä ja lisää pannulle omenasiivut. Kuumenna ja lisää hunajaa ja etikkaa. Anna etikan kiehahtaa. Mausta paistos suolalla ja hienonnetulla salvialla.

    Paista possupihvit voissa molemmin puolin. Tarjoile paistoksen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää