Broilerinuijat ja kurpitsa-kukkakaalipaistos - Reseptit - Ilta-Sanomat

Broilerinuijat ja kurpitsa-kukkakaalipaistos

Kurpitsa ja kukkakaali kypsyvät kuumassa kookosliemessä meheviksi. Currytahna maustaa broilerinuijat.

13.10.2014 8:56
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t 10 min
Energia530 kcal / annos

Ainekset

  • 4

    broilerin koipea tai 8 broilerinuijaa

  • 2 rkl

    keltaista currytahnaa

  • Lisäksi:

  • 1

    pieni kukkakaali

  • 600 g

    kuutioitua myskikurpitsaa

  • 2 dl

    kasvis- tai kanalientä

  • 1 prk

    (400 ml) kookosmaitoa

  • 2-3 rkl

    keltaista currytahnaa

  • suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistusohjeet

  1. Hiero 2 rkl currytahnaa broilerinuijiin. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Pilko kukkakaali ja myskikurpitsa. Sekoita kasvisliemi, kookosmaito ja currytahna. Kiehauta seos kattilassa. Asettele kukkakaalit ja kurpitsat uunivuokaan ja kaada kiehuva liemi päälle. Asettele broilerinuijat vuoan päälle ja nosta uuniin. Paista noin 55 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit