Broilerinuijat ja kurpitsa-kukkakaalipaistos

Kurpitsa ja kukkakaali kypsyvät kuumassa kookosliemessä meheviksi. Currytahna maustaa broilerinuijat.
  • 1 t 10 min
  • 4 annosta
  • 530 kcal / annos

Ainekset

4
broilerin koipea tai 8 broilerinuijaa
2 rkl
keltaista currytahnaa
Lisäksi:
1
pieni kukkakaali
600 g
kuutioitua myskikurpitsaa
2 dl
kasvis- tai kanalientä
1 prk
(400 ml) kookosmaitoa
2-3 rkl
keltaista currytahnaa
suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistusohjeet

  1. Hiero 2 rkl currytahnaa broilerinuijiin. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

    Pilko kukkakaali ja myskikurpitsa.

    Sekoita kasvisliemi, kookosmaito ja currytahna. Kiehauta seos kattilassa.

    Asettele kukkakaalit ja kurpitsat uunivuokaan ja kaada kiehuva liemi päälle. Asettele broilerinuijat vuoan päälle ja nosta uuniin.

    Paista noin 55 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää