Reseptit

Kasvismakaronilaatikko soijarouheesta

Vegaaninen makaronilaatikko on tehty soijarouheeseen ja kaurakermaan.
  • 55 min
  • 4 annosta
  • 580 kcal / annos

Ainekset

1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
pientä porkkanaa tai muuta juuresta
1 rkl
öljyä
2 dl
soijarouhetta
2 ½ dl
kasvislientä
1 tl
sokeria
hyppysellinen cayennenpippuria
1 rkl
yrttimausteseosta
1 tl
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja siivutettuna
300 g
makaronia
2 ½ dl
soija- tai kaurakermavalmistetta

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat. Kuullota kasviksia paistinpannulla öljyssä 3-5 minuuttia. Lisää pannulle soijarouhe, kasvisliemi, mausteet ja aurinkokuivatut tomaatit.

    Anna porista keskilämmöllä 5 minuuttia. Keitä makaroneja puolet pakkauksen suosituskeittoajasta.

    Sekoita valutetut makaronit soijarouhekastikkeeseen ja kaada seos voideltuun uunivuokaan.

    Kaada kerma vuokaan ja sekoita vähän. Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää