Kasvismakaronilaatikko soijarouheesta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kasvismakaronilaatikko soijarouheesta

Vegaaninen makaronilaatikko on tehty soijarouheeseen ja kaurakermaan.

13.10.2014 9:01
Määrä4 annosta
Valmistusaika55 min
Energia580 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2

    pientä porkkanaa tai muuta juuresta

  • 1 rkl

    öljyä

  • 2 dl

    soijarouhetta

  • 2 ½ dl

    kasvislientä

  • 1 tl

    sokeria

  • hyppysellinen cayennenpippuria

  • 1 rkl

    yrttimausteseosta

  • 1 tl

    suolaa

  • rouhittua mustapippuria

  • 1 dl

    aurinkokuivattuja tomaatteja siivutettuna

  • 300 g

    makaronia

  • 2 ½ dl

    soija- tai kaurakermavalmistetta

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat. Kuullota kasviksia paistinpannulla öljyssä 3-5 minuuttia. Lisää pannulle soijarouhe, kasvisliemi, mausteet ja aurinkokuivatut tomaatit. Anna porista keskilämmöllä 5 minuuttia. Keitä makaroneja puolet pakkauksen suosituskeittoajasta. Sekoita valutetut makaronit soijarouhekastikkeeseen ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Kaada kerma vuokaan ja sekoita vähän. Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit