Ankkaa salaattikupeissa

Tomi Björck maustaa ankan hoisinkastikkeella ja luumutahnalla. Tarjoile ylikypsä ankka salaatinlehdiltä.
  • 8 annosta

Ainekset

400 g
ylikypsää ankkaa
2 dl
hoisinkastiketta
½ dl
tummaa luumutahnaa
20
sydänsalaatinlehteä
1 dl
hienonnettua kevätsipulinvartta
pala kurkkua
1 rkl
seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Irrota liha luista, leikkaa tai revi pieneksi.

    Sekoita liha hoisinkastikkeen ja luumutahnan kanssa.

    Levitä sydänsalaatit leikkuulaudalle, annostele lihaa noin ruokalusikallinen per lehti. Ripottele päälle ohueksi leikattua kurkkua ja kevätsipulia sekä seesaminsiemeniä.

Kommentit

    Näytä lisää