Ankkaa salaattikupeissa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Ankkaa salaattikupeissa

Tomi Björck maustaa ankan hoisinkastikkeella ja luumutahnalla. Tarjoile ylikypsä ankka salaatinlehdiltä.

17.10.2014 7:38
Määrä8 annosta

Ainekset

  • 400 g

    ylikypsää ankkaa

  • 2 dl

    hoisinkastiketta

  • ½ dl

    tummaa luumutahnaa

  • 20

    sydänsalaatinlehteä

  • 1 dl

    hienonnettua kevätsipulinvartta

  • pala kurkkua

  • 1 rkl

    seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Irrota liha luista, leikkaa tai revi pieneksi. Sekoita liha hoisinkastikkeen ja luumutahnan kanssa. Levitä sydänsalaatit leikkuulaudalle, annostele lihaa noin ruokalusikallinen per lehti. Ripottele päälle ohueksi leikattua kurkkua ja kevätsipulia sekä seesaminsiemeniä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit