Lampaankyljykset ja kesäkurpitsa-feta-anjovissalaatti

Mehevät karitsankyljykset saavat kaverikseen välimerellisen raikkaan salaatin.

17.10.2014 7:47
Määrä4-6

Ainekset

  • 1 kg

    lampaankyljyksiä

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 1 rkl

    tuoreita oreganonlehtiä

  • ½ dl

    oliiviöljyä

  • suolaa ja pippuria

  • Kesäkurpitsa-feta-anjovissalaatti:

  • 1

    iso kesäkurpitsa

  • 4

    valkoista anjovisfileetä

  • 1 rkl

    paahdettuja pinjansiemeniä

  • 100 g

    fetajuustoa murskattuna

  • 1 tl

    chilijauhetta

  • 1 rkl

    tuoretta oreganoa

  • ½

    sitruunanmehu

  • 50 g

    kalamataoliiveja

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin salaatti. Ruskista viipaloidut kesäkurpitsat pannulla oliiviöljyssä. Ota sivuun ja anna vähän jäähtyä. Sekoita kaikki ainekset isossa 0kulhossa. Mausta oliiviöljyllä ja suolalla.

  2. Valmista kyljykset. Sekoita öljy, mausteet, hienonnettu valkosipuli ja oregano. Hiero mausteseos lihojen pintaan. Anna lihojen marinoitua ainakin 30 minuuttia. Grillaa kuumalla grillillä haluamaasi kypsyyteen. Grillaa medium-kyljystä noin 5 minuuttia per puoli. Anna lihojen vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit