Sardelli-tonnikalapasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sardelli-tonnikalapasta

Tämä todella helppo pastakastike vie jalat alta. Raikas sitruunainen kastike on todella herkullinen.

20.10.2014 9:32
Määrä4 annosta
Valmistusaika12 min
Energia685 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    pastaa esim. tagliatellea tai spaghettia

  • 1

    sitruuna

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 46 g:n

    purkki sardellifileitä (n. 10 fileetä)

  • 50 g

    parmesaanijuustoa raasteena

  • ½ dl

    ekstra neitsytoliiviöljyä

  • kourallinen lehtipersiljaa

  • kourallinen ruohosipulia

  • mustapippuria myllystä

  • suolaa

  • Lisäksi:

  • 250 g

    tonnikalapaloja öljyssä

  • 4 rkl

    kapriksia

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta sitruunankuori ja purista mehu. Soseuta kastikkeen aineet sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarkista maku. Valuta pasta ja säästä vähän keitinvettä. Sekoita kastikkeeseen vähän pastan keitinvettä ja sekoita se valmiin pastan joukkoon. Valuta tonnikalasta ylimääräinen öljy. Lisää pastan joukkoon tonnikalapalat ja kaprikset.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit