Sardelli-tonnikalapasta

Tämä todella helppo pastakastike vie jalat alta. Raikas sitruunainen kastike on todella herkullinen.
  • 12 min
  • 4 annosta
  • 685 kcal / annos

Ainekset

400 g
pastaa esim. tagliatellea tai spaghettia
1
sitruuna
2
valkosipulinkynttä
46 g:n
purkki sardellifileitä (n. 10 fileetä)
50 g
parmesaanijuustoa raasteena
½ dl
ekstra neitsytoliiviöljyä
kourallinen lehtipersiljaa
kourallinen ruohosipulia
mustapippuria myllystä
suolaa
Lisäksi:
250 g
tonnikalapaloja öljyssä
4 rkl
kapriksia

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

    Raasta sitruunankuori ja purista mehu. Soseuta kastikkeen aineet sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarkista maku.

    Valuta pasta ja säästä vähän keitinvettä.

    Sekoita kastikkeeseen vähän pastan keitinvettä ja sekoita se valmiin pastan joukkoon. Valuta tonnikalasta ylimääräinen öljy. Lisää pastan joukkoon tonnikalapalat ja kaprikset.

Kommentit

    Näytä lisää