Bellini

Bellini tehdään valkoisen persikan pyreestä. Voit käyttää siihen myös tarvallista persikkaa.
  • 4 min
  • 1 annos

Ainekset

8 cl
prosecco kuohuviiniä
2 rkl
valkoisen persikan pyreetä

Valmistusohjeet

  1. Kuori persikka ja soseuta se pyreeksi tehosekoittimella. Laita kuohuviinilasiin 2 rkl persikkaa ja kaada kuohuviini persikan päälle.

    Tarjoile heti.

    Vinkki: Soseuta persikka jääkaappikylmänä, jotta juoma ei lämpene liian nopeasti. Jos teet tämän etukäteen, lisää joukkoon vähän sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Voit käyttää myös tavallista persikkaa, jos valkoisia persikoita ei ole saatavilla.

    Tuo valkoisia persikoita tuliaisiksi Italian matkalta. Niitä on harvoin saatavailla Suomessa.

Kommentit

    Näytä lisää