Helpot enchiladas-tortillat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Helpot enchiladas-tortillat

Enchiladas-tortillan sisään kätkeytyy kananpoikaa ja mausteita.

27.10.2014 9:16
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min
Energia572 kcal / annos

Ainekset

  • Täyte:

  • 400 g

    kananpojansuikaleita

  • 2 rkl

    tacomaustetta

  • 2 rkl

    öljyä

  • 2

    punasipulia

  • 1

    paprika

  • 4

    jalopeñoa

  • 4 dl

    chili-tomaattimurskaa

  • ripaus sokeria, suolaa ja mustapippuria

  • 2 dl

    voimakasta juustoraastetta

  • 8 kpl

    isoja tortillalettuja

  • Päälle:

  • 4 dl

    tomaattikastiketta

  • 2 dl

    voimakasta juustoraastetta esim. emmentalia

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna pannulla öljyä ja tacomaustetta. Lisää broilerisuikaleet ja ruskista. Lisää pannulle hienonnettu sipuli, kuutioitu paprika ja hienonnetut jalopeñot. Kuullota, kunnes vihannekset ovat pehmeitä. Lisää tomaattimurska, sokeri, suola ja pippuri. Kuumenna. Täytä tortillaletut ja ripottele päälle juustoraastetta. Asettele rullat uunivuokaan. Kuumenna tomaattikastike ja kaada se tortilloiden päälle. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit