Helpot enchiladas-tortillat

Enchiladas-tortillan sisään kätkeytyy kananpoikaa ja mausteita.
  • 40 min
  • 4 annosta
  • 572 kcal / annos

Ainekset

Täyte:
400 g
kananpojansuikaleita
2 rkl
tacomaustetta
2 rkl
öljyä
2
punasipulia
1
paprika
4
jalopeñoa
4 dl
chili-tomaattimurskaa
ripaus sokeria, suolaa ja mustapippuria
2 dl
voimakasta juustoraastetta
8 kpl
isoja tortillalettuja
Päälle:
4 dl
tomaattikastiketta
2 dl
voimakasta juustoraastetta esim. emmentalia

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna pannulla öljyä ja tacomaustetta. Lisää broilerisuikaleet ja ruskista. Lisää pannulle hienonnettu sipuli, kuutioitu paprika ja hienonnetut jalopeñot. Kuullota, kunnes vihannekset ovat pehmeitä.

    Lisää tomaattimurska, sokeri, suola ja pippuri. Kuumenna.

    Täytä tortillaletut ja ripottele päälle juustoraastetta. Asettele rullat uunivuokaan. Kuumenna tomaattikastike ja
    kaada se tortilloiden päälle.

    Ripottele päälle juustoraastetta.

    Paista 200-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää