Paahdettu kukkakaalikeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paahdettu kukkakaalikeitto

Kukkakaali saa aivan uuden elämän kun sen paahtaa uunissa eikä kypsennä pelkästään keittämällä.

27.10.2014 9:28
Määrä4 annosta
Valmistusaika50 min
Energia288 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    iso kukkakaali

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1

    iso sipuli

  • 1 rkl

    voita

  • 7 ½ dl

    kasvislientä

  • 30 g

    juustoraastetta

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • Lisäksi:

  • 1 dl

    rasvatonta maitoa

Valmistusohjeet

  1. Paloittele kukkakaali ja valkosipulit uunipellille. Paahda 180-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia. Hienonna sipuli. Kuumenna voi kattilassa ja kuullota sipulisilppua noin 5 minuuttia. Lisää paahdetut valkosipulit ja kukkakaali kattilaan. Kaada päälle kasvisliemi. Keitä 10-15 minuuttia. Nosta liedeltä ja soseuta. Laita keitto takaisin liedelle, kiehauta ja lisää juustoraaste sekä kerma. Vaahdota maito. Tee annokset ja lusikoi maitovaahtoa annosten päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit