Kookossimpukat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kookossimpukat

Kermainen kookos tuo täyteläisyyttä simpukoiden liemeen.

28.10.2014 12:01
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 1 kg

    tuoreita sinisimpukoita

  • 3 dl

    valkoviiniä

  • 1 dl

    vettä

  • 3 rkl

    soijakastiketta

  • 3 rkl

    osterikastiketta

  • 3 rkl

    kalakastiketta

  • 3 rkl

    sokeria

  • 1

    sitruunaruoho

  • pieni pala inkivääriä

  • 3

    korianterinjuurta

  • 3

    limetin lehteä

  • 2 dl

    kookoskermaa

  • 1 rkl

    kookosöljyä

Valmistusohjeet

  1. Poista simpukoista parta ja tarkista, että simpukat ovat hengissä. Kuumenna laakea kattila ja siinä tilkka öljyä. Lisää putsatut simpukat. Kuullota pari minuuttia. Lisää viini ja pyöräytä, laita kansi päälle. Anna hautua 1 minuutti ja lisää muut aineet. Tarjoile kuumana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit