Savustettu kampela tillicremellä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Savustettu kampela tillicremellä

Mehevä kampela tarjoillaan tillicremen kanssa.

28.10.2014 12:10

Ainekset

  • 1

    kokonainen kampela

  • suolaa

  • hunajaa

  • Tillicreme:

  • 1 pnt

    tilliä

  • 1 dl

    vatkattua ranskankermaa

  • suolaa

  • pippuria

Valmistusohjeet

  1. Ripottele suolaa kauttaaltaan ja valele hunajalla. Savusta joko savustuspussissa ohjeiden mukaan tai savustuspöntössä 15-20 minuuttia. Kuumenna vesi kattilassa. Ryöppää tilliä noin 2 minuutin ajan. Laita heti kylmän juoksevan veden alle. Purista kuivaksi. Aja blenderissä pyreeksi. Ohenna tarvittaessa oliiviöljyllä. Sekoita tillipyree ranskankermaan ja mausta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit