Siemennäkkärit

Gluteeniton siemennäkkäri on todella helppo tehdä.
  • 30 minuuttia
  • 30
  • 39 kcal / annos

Ainekset

1 dl
kurpitsansiemeniä
1 dl
pellavansiemeniä
1 dl
kuorimattomia seesaminsiemeniä
(myös muut siemenet käyvät)
1 ½ rkl
psylliumkuitujauhetta
1 tl
hienoa merisuolaa
1 rkl
yrttimausteseosta
1
kananmunan valkuainen
(voit jättää myös pois, mutta koostumus on silloin vähän muruisempi)
n. 2 rkl
kylmää vettä

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 170 asteeseen.

    Sekoita aineet keskenään ja levitä ne leivinpaperin päälle pellille tasaiseksi ohueksi kerrokseksi.

    Leikkaa esim. pizzaleikkurilla kostea näkkäritaikina paloiksi.

    Paista noin 10-15 minuuttia. Etukäteen leikattu taikina on nyt helppo paloitella. Anna näkkärien jäähtyä ennen tarjoilua.

Kommentit

    Näytä lisää