Intialaiset hernerouhepihvit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Intialaiset hernerouhepihvit

Intialaisittain maustetut hernerouhepihvit maistuvat kukkakaalipyreen kanssa.

3.11.2014 13:29
Määrä4 annosta
Valmistusaika2 t
Energia320 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    rosamundaperuna

  • 3 dl

    kuoretonta hernerouhetta

  • 6 dl

    kasvislientä

  • 1 rkl

    garam masala -mausteseosta

  • suolaa ja mustapippuria

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 1

    sipuli

  • 2

    kananmunaa

  • 2 rkl

    perunajauhoja

  • voita paistamiseen

  • Tarjolle:

  • kukkakaalipyreetä

Valmistusohjeet

  1. Keitä peruna kypsäksi ja muussaa se haarukalla. Keitä kasvisliemi kiehuvaksi ja kaada sen joukkoon hernerouhe. Älä keitä enää. Anna rouheen pehmetä kuumassa liemessä 35-45 minuuttia tunnin verran. Yhdistä muussattu peruna, hernerouhe, mausteet, hienonnettu valkosipuli, sipuli, munat ja perunajauhot. Sekoita taikinaksi. Anna taikinan seistä puolisen tuntia. Paista lettupannulla pieniä lettusia voissa. Lettupannu helpottaa paistamista ja pihvit pysyvät hyvin koossa. Paista molemmilta puolilta noin 10-15 minuuttia miedolla lämmöllä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit