Intialaiset hernerouhepihvit

Intialaisittain maustetut hernerouhepihvit maistuvat kukkakaalipyreen kanssa.
  • 2 t
  • 4 annosta
  • 320 kcal / annos

Ainekset

1
rosamundaperuna
3 dl
kuoretonta hernerouhetta
6 dl
kasvislientä
1 rkl
garam masala -mausteseosta
suolaa ja mustapippuria
3
valkosipulinkynttä
1
sipuli
2
kananmunaa
2 rkl
perunajauhoja
voita paistamiseen
Tarjolle:
kukkakaalipyreetä

Valmistusohjeet

  1. Keitä peruna kypsäksi ja muussaa se haarukalla.

    Keitä kasvisliemi kiehuvaksi ja kaada sen joukkoon hernerouhe. Älä keitä enää. Anna rouheen pehmetä kuumassa liemessä 35-45 minuuttia tunnin verran.

    Yhdistä muussattu peruna, hernerouhe, mausteet, hienonnettu valkosipuli, sipuli, munat ja perunajauhot. Sekoita taikinaksi.

    Anna taikinan seistä puolisen tuntia. Paista lettupannulla pieniä lettusia voissa. Lettupannu helpottaa paistamista ja pihvit pysyvät hyvin koossa. Paista molemmilta puolilta noin 10-15 minuuttia miedolla lämmöllä.

Kommentit

    Näytä lisää