Linssi-porkkanakeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Linssi-porkkanakeitto

Koristele keitto lopuksi pienellä määrällä kookosmaitoa ja seesaminsiemenillä.

9.11.2014 15:54
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min
Energia225 kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    porkkanoita

  • 1

    sipuli

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 1 rkl

    rypsiöljyä

  • pala tuoretta inkivääriä

  • ½ tl

    currymausteseosta

  • 5 dl

    kasvislientä

  • 1 dl

    punaisia linssejä

  • 2 dl

    kookosmaitoa

  • ripaus suolaa

Valmistusohjeet

  1. Pese, kuori ja pilko porkkanat, sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit ja porkkanapalat öljyssä kattilassa. Raasta joukkoon inkivääri. Lisää currymausteseos ja kasvisliemi. Huuhtele linssit ja lisää keittoon. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes porkkanat ja linssit ovat pehmeitä. Lisää kookosmaito. Säästä pari lusikallista koristeluun. Soseuta ja lisää tarvittaessa kasvislientä ja suolaa. Kuumenna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit