Sake-mustikkasorbetti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sake-mustikkasorbetti

Tomi Björckin mustikkasorbetti saa makua sakesta.

12.11.2014 12:13

Ainekset

  • 175 g

    sakea

  • 125 g

    vettä

  • 125 g

    sokeria

  • 50 g

    glukoosia

  • 250 g

    mustikkapyreetä

  • 1

    sitruunan puristettu mehu

Valmistusohjeet

  1. Keitä sakea niin, että alkoholi ei enää maistu. Lisää saken joukkoon vesi, sokeri ja glukoosi. Lämmitä niin, että sokeri sulaa. Lisää massaan mustikkapyree ja sitruunamehu. Älä keitä enää. Aja jäätelökoneessa sorbetiksi ja pakasta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit