Sesongin salaatti spelttihelmistä

Spelttihelmistä valmistuu helposti ruokaisa ja maukas salaatti. Resepti on kirjasta Speltillä luonnollisesti parempaa (WSOY) Kari Kaipainen
  • 30 min
  • 4 annosta
  • 186 kcal / alkupala annnosta

Ainekset

100 g
kasvisliemessä kypsäksi keitettyjä spelttihelmisuurimoita
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
valkoista balsamicoa
mustapippuria
10 cm:n
pala kurkkua
10 cm:n
pala kesäkurpitsaa
1/2 dl
sipulin versoja hienonnettuna
kourallinen salaattia
100 g
savujuustoa karkeana raasteena
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä spelttihelmet ja siivilöi ylimääräisestä vedestä. Lisää öljy, balsamico ja mustapippuri.

    Paloittele kasvikset. Yhdistä aineet ja lisää juusto. Ripottele
    päälle suolaa. Tästä tulee alkupala-annos. Tee kolminkertainen
    annos, jos teet pääruokana.

Kommentit

    Näytä lisää