Reseptit
Sesongin salaatti spelttihelmistä

Sesongin salaatti spelttihelmistä
Spelttihelmistä valmistuu helposti ruokaisa ja maukas salaatti. Resepti on kirjasta Speltillä luonnollisesti parempaa (WSOY) Kari Kaipainen
- 30 min
- 4 annosta
- 186 kcal / alkupala annnosta
Ainekset
- 100 g
- kasvisliemessä kypsäksi keitettyjä spelttihelmisuurimoita
- 2 rkl
- oliiviöljyä
- 1 rkl
- valkoista balsamicoa
- mustapippuria
- 10 cm:n
- pala kurkkua
- 10 cm:n
- pala kesäkurpitsaa
- 1/2 dl
- sipulin versoja hienonnettuna
- kourallinen salaattia
- 100 g
- savujuustoa karkeana raasteena
- suolaa
Valmistusohjeet
- Keitä spelttihelmet ja siivilöi ylimääräisestä vedestä. Lisää öljy, balsamico ja mustapippuri.
Paloittele kasvikset. Yhdistä aineet ja lisää juusto. Ripottele
päälle suolaa. Tästä tulee alkupala-annos. Tee kolminkertainen
annos, jos teet pääruokana.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää