Vaca frita - paistettua naudan kuvetta

(WSOY) Vera Jordanova

24.11.2014 8:36
Määrä4 annosta
Valmistusaika2 t
Energia420 kcal / annos

Ainekset

  • 1-2

    vihreää paprikaa

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 2

    isoa sipulia

  • 1

    laakerinlehti

  • 15

    korianterinsiementä

  • 6

    mustapippuria

  • suolaa

  • 5 rkl

    kuivaa sherryä

  • 750 g

    naudan kuvetta

  • 2 rkl

    limettimehua

  • 1/4 tl

    juustokuminaa

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • tarjolle tuoretta limettiä

Valmistusohjeet

  1. Laita kattilaan 1 ¼ l vettä. Pilko paprikat, valkosipulinkynnet ja toinen sipuli karkeiksi paloiksi. Lisää ne veteen yhdessä mausteiden kanssa. Säästä 1 rkl sherryä myöhempää käyttöä varten marinadiin. Kuumenna kiehuvaksi. Kuutioi liha ja lisää palat nesteeseen. Keittele noin tunti, tai niin kauan kunnes palat ovat ylikypsiä. Nosta palat pöydälle ja anna jäähtyä. Revi palat haarukalla suikaleiksi. Yhdistä loput mausteet lihan kanssa ja anna marinoitua huoneenlämmössä vähintään tunti. Siivuta toinen sipuli ja paista sitä öljyssä pari minuuttia. Lisää 1 rkl sherryä ja jatka kuullotusta kunnes sipulit ovat karamellisoituneet. Siirrä sivuun. Paista lihasiivut rapeiksi pannulla ja tarjoile paistetun sipulin kanssa. Tarjoile lisänä limettilohkoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit