Punaviiniglögi

Punaviiniglögi maustetaan perinteisesti kanelilla ja tähtianiksella.
  • 30 min
  • 10
  • 122 kcal / annos

Ainekset

5 dl
vanhanajan makeuttamatonta mustaherukkamehua
2 ½ dl
intiaanisokeria tai muuta tummaa sokeria
2
kanelitankoa
5
tähtianista
10
neilikkaa
pala tuoretta inkivääriä
1 plo
hedelmäistä ja mausteista punaviiniä esim. Cono Sur Bicicleta Pinot Noir

Valmistusohjeet

  1. Mittaa mehu, sokeri ja mausteet kattilaan. Kiehauta ja tiputa lämpötila miedolle. Anna juuri ja juuri kiehua kannen alla viitisen minuuttia. Ota lämpö pois ja jätä hautumaan kannen alle puoleksi tunniksi. Lisää punaviini ja kuumenna. Älä keitä enää. Siivilöi laseihin.

Kommentit

    Näytä lisää