Papu-tomaattipasta

Kypsät säilykepavut helpottavat arkikokkaajaa ruoanlaitossa.
  • 20 min
  • 4 annosta
  • 641 kcal / annos

Ainekset

400 g
pennepastaa
4
valkosipulinkynttä
noin ½ dl
oliiviöljyä
nokare voita
noin 300 g
isoja kypsiä valkopapuja (säilyke tai itse keitettyjä)
500 g
kuutioitua tomaattia
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
50 g
parmesaanijuustoa
½
ruukkua tuoretta basilikaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna valkosipuli.

    Kuumenna öljy ja voi kasarissa. Lisää valkosipuli, pavut ja kuutioidut tomaatit. Kuullota hetken aikaa ja mausta. Keittele kunnes tomaatti on pehmentynyt kastikkeeksi.

    Siivilöi pastasta ylimääräinen vesi ja kaada pasta kastikkeen joukkoon. Lisää parmesaaniraastetta ja tuoretta basilikaa. Tarjoile heti.

Kommentit

    Näytä lisää