Paistettua tofua maapähkinäkastikkeessa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paistettua tofua maapähkinäkastikkeessa

Seesamiöljyssä paistettu tofu maistuu maapähkinäkastikkeen kanssa taivaalliselta.

28.11.2014 12:00
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min
Energia235 kcal / annos

Ainekset

  • 250-270 g

    kiinteää maustamatonta tofua

  • seesamiöljyä paistamiseen

  • Pähkinäkastike:

  • 1 dl

    (karkeaa) maapähkinävoita (sokeroimatonta)

  • 1-2 dl

    vettä

  • 1 rkl

    hunajaa (vegaaniversioon agavesiirappia tai vaahterasiirappia)

  • 1 rkl

    limettimehua

  • 1 rkl

    soijakastiketta

  • 1 tl

    tulista chilikastiketta tai -tahnaa

  • ½ tl

    suolaa

  • seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi tofu ja paista se rapeaksi öljyssä. Sekoita kastikkeen aineet tehosekoittimessa ja kaada kastike kattilaan. Kuumenna. Varo ettei se pala pohjaan. Tarjoile kastike tofun kanssa ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Lisukkeeksi sopivat nuudelit tai riisi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit