Reseptit

Paistettua tofua maapähkinäkastikkeessa

Seesamiöljyssä paistettu tofu maistuu maapähkinäkastikkeen kanssa taivaalliselta.
  • 15 min
  • 4 annosta
  • 235 kcal / annos

Ainekset

250-270 g
kiinteää maustamatonta tofua
seesamiöljyä paistamiseen
Pähkinäkastike:
1 dl
(karkeaa) maapähkinävoita (sokeroimatonta)
1-2 dl
vettä
1 rkl
hunajaa (vegaaniversioon agavesiirappia tai vaahterasiirappia)
1 rkl
limettimehua
1 rkl
soijakastiketta
1 tl
tulista chilikastiketta tai -tahnaa
½ tl
suolaa
seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi tofu ja paista se rapeaksi öljyssä.

    Sekoita kastikkeen aineet tehosekoittimessa ja kaada kastike kattilaan.

    Kuumenna. Varo ettei se pala pohjaan.

    Tarjoile kastike tofun kanssa ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Lisukkeeksi sopivat nuudelit tai riisi.

Kommentit

    Näytä lisää