Kukkakaalitaboulleh

Kukkakaalista valmistuu helppo gluteeniton taboullehsalaatti. Korvaa couscous tai bulgur kukkakaalirouheella.
  • 4 annosta

Ainekset

300 g
kukkaalia
Kastike:
1
sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu
4
valkosipulinkynttä
4 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
hunajaa
suolaa ja pippuria
Lisäksi:
iso nippu minttua, lehtipersiljaa ja korianteria
1
punasipuli
1
paprika
250 g
kirsikkatomaatteja
½
kurkku
3
kevätsipulinvartta
200 g
fetajuustoa

Valmistusohjeet

  1. Pilko kukkakaali aivan pieneksi muruksi tehosekoittimessa. Käytä sellaisenaan tai höyrytä tai paahda kevyesti ennen salaattiin lisäämistä.

    Sekoita kastikkeen aineet yhteen ja kaada kukkakaalimurun joukkoon.

    Hienonna yrtit ja sipuli. Pilko paprika, tomaatit, kurkku ja kevätsipulinvarret.

    Murusta fetajuusto.

    Yhdistä kaikki aineet salaatiksi.

Kommentit

    Näytä lisää