Kukkakaalitaboulleh - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kukkakaalitaboulleh

Kukkakaalista valmistuu helppo gluteeniton taboullehsalaatti. Korvaa couscous tai bulgur kukkakaalirouheella.

1.12.2014 10:59
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 300 g

    kukkaalia

  • Kastike:

  • 1

    sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 4 rkl

    oliiviöljyä

  • 1 rkl

    hunajaa

  • suolaa ja pippuria

  • Lisäksi:

  • iso nippu minttua, lehtipersiljaa ja korianteria

  • 1

    punasipuli

  • 1

    paprika

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • ½

    kurkku

  • 3

    kevätsipulinvartta

  • 200 g

    fetajuustoa

Valmistusohjeet

  1. Pilko kukkakaali aivan pieneksi muruksi tehosekoittimessa. Käytä sellaisenaan tai höyrytä tai paahda kevyesti ennen salaattiin lisäämistä. Sekoita kastikkeen aineet yhteen ja kaada kukkakaalimurun joukkoon. Hienonna yrtit ja sipuli. Pilko paprika, tomaatit, kurkku ja kevätsipulinvarret. Murusta fetajuusto. Yhdistä kaikki aineet salaatiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit