Aprikoosihillo juustopöytään - Reseptit - Ilta-Sanomat

Aprikoosihillo juustopöytään

Aprikoosihillo sopii kypsien juustojen kanssa juustopöytään.

3.12.2014 8:24
Määrä20 annosta

Ainekset

  • 350 g

    kuivattuja aprikooseja

  • 2 dl

    omenasiideriä

  • 3 dl

    vettä

  • 4

    kokonaista neilikkaa

  • 2

    tähtianista

  • 1 ½ dl

    hillo-marmeladisokeria

Valmistusohjeet

  1. Pilko aprikoosit pieniksi kuutioiksi. Laita ne siiderin, veden ja mausteiden kanssa kattilaan ja keittele noin 10 minuuttia. Lisää sokeri ja keitä vielä noin viisi minuuttia. Purkita puhtaisiin purkkeihin. Jäähdytä ja nosta sen jälkeen kylmään. Hillo on valmista seuraavana päivänä, mutta se säilyy hyvin useita kuukausia. Tarjoile juustojen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit