Appelsiinilla ja konjakilla maustettu joulusinappi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Appelsiinilla ja konjakilla maustettu joulusinappi

Joulusinappi on makoisa ruokalahja.

3.12.2014 8:29
Määrä20 annosta
Valmistusaika1 vrk
Energia50 kcal / annos

Ainekset

  • 1 dl

    sinappijauhetta

  • 1 dl

    sokeria

  • 2 tl

    perunajauhoa

  • 1 dl

    kermaa

  • 3 rkl

    omenaviinietikkaa

  • 2 rkl

    konjakkia

  • 1

    luomuappelsiinin raastettu kuori

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi paksupohjaiseen kattilaan. Lisää kerma ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna keskilämmöllä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen, kunnes seos aloittaa kuplimisen. Nosta kattilan heti pois levyltä. Se palaa herkästi pohjaan, joten muista sekoittaa koko ajan ja nostaa se heti levyltä pois kuplimisen alettua. Lisää etikka, konjakki ja appelsiinin raastettu kuori. Sekoita hyvin ja purkita puhtaisiin purkkeihin. Jäähdytä ja nosta kylmään. Sinappi on valmista käytettäväksi seuraavana päivänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit