Reseptit
Joulutortut erilaisilla täytteillä

Joulutortut erilaisilla täytteillä
Joulutorttujen täyttämisessä on vain mielikuvitus rajana.
Ainekset
- 500 g:n
- paketti valmista torttu-, voi- tai lehtitaikinaa
- Täytteet:
- makeutettua kastanjatahnaa ja tummaa suklaata
- kirsikkahilloa ja sinihomejuustoa
- aprikoosihilloa ja vuohenjuustoa
- voiteluun munaa
Valmistusohjeet
- Sulata taikinalevyt ja leikkaa ne neliöiksi. Leikkaa tortut tähtitortuiksi tai kukkamuotoon tai jätä neliöksi. Täytä haluamillasi täytteillä ja nosta reunat kiinni.
Voitele tortut munalla ja paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
- lisäkeruoka
- Makea leivonnainen
- Suolainen leivonnainen
- juusto
- Joulu
- suomalainen ruoka
- jouluruoka
- joululeivonta
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää