Mausteinen jauheliha-papukeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mausteinen jauheliha-papukeitto

Tujaus chiliä tuo potkua tähän pavuilla höystettyyn jauhelihakeittoon.

8.12.2014 8:10
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 min
Energia428 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    punasipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1

    punainen keskivahva chili

  • 2 rkl

    öljyä

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 1 tl

    juustokuminaa

  • ½ tl

    kanelia

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 12 dl

    lihalientä

  • 400 g

    kypsiä papuja (esim. valkoisia- ja kidenypapuja)

  • 200 g:n

    pussi herne-maissi-paprika -sekoitusta pakasteesta

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja chili. Kuullota niitä öljyssä kasarissa hetki. Lisää jauheliha ja ruskista se. Mausta. Laita paistos kattilaan, lisää lihaliemi, pavut ja herne-maissi-paprikapussi. Anna kiehahtaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit