Lindströminpihvit

Punajuuret ja kapris tuovat näihin pihveihin väriä ja makua.
  • 1 t 30 min
  • 4 annosta
  • 421 kcal / annos

Ainekset

2
säilykepunajuurta
2
sipulia
2 rkl
kapriksia
500 g
jauhelihaa
2 tl
suolaa
1 tl
sokeria
mustapippuria
1
muna

Valmistusohjeet

  1. Raasta punajuuret raastimen pienellä terällä. Hienonna sipulit ja kaprikset aivan hienoksi. Yhdistä aineet ja anna taikinan turvota noin puoli tuntia huoneenlämmössä.

    Muotoile taikinasta pihvejä. Paista pihvit molemmilta puolilta ruskeiksi voissa. Kuumenna uuni 175 asteeseen ja nosta pihvit uuniin vielä 7-10 minuutiksi.

    Tarjoile muusin tai perunoiden kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää