Marinoidut kirsikkatomaatit ja mozzarella

Vappu Pimiän kirsikaktomaatit maistuvat mozzarellan kanssa.
  • 4 annosta

Ainekset

2
palloa puhvelimozzarellaa
1
rasia kirsikkatomaatteja
1
pieni valkosipulinkynsi
ruukku tuoretta basilikaa
hyppysellinen suolaa
mustapippuria
½ dl
oliiviöljyä
4 rkl
balsamicoviinietikkaa

Valmistusohjeet

  1. Huuhtele tomaatit ja puolita ne. Silppua valkosipuli ja basilika
    pieneksi, sekoita silput tomaattien joukkoon. Lisää suola, sokeri ja pippuri. Lisää öljy ja etikka. Anna tekeytyä hetki.

    Revi mozzarellapallot käsin kahtia. Aseta lautaselle ja lisää
    viereen marinoituja tomaatteja.

    Valuta tomaattien marinadia myös juustojen päälle.

Kommentit

    Näytä lisää