Reseptit
Marinoidut kirsikkatomaatit ja mozzarella

Marinoidut kirsikkatomaatit ja mozzarella
Vappu Pimiän kirsikaktomaatit maistuvat mozzarellan kanssa.
- 4 annosta
Ainekset
- 2
- palloa puhvelimozzarellaa
- 1
- rasia kirsikkatomaatteja
- 1
- pieni valkosipulinkynsi
- ruukku tuoretta basilikaa
- hyppysellinen suolaa
- mustapippuria
- ½ dl
- oliiviöljyä
- 4 rkl
- balsamicoviinietikkaa
Valmistusohjeet
- Huuhtele tomaatit ja puolita ne. Silppua valkosipuli ja basilika
pieneksi, sekoita silput tomaattien joukkoon. Lisää suola, sokeri ja pippuri. Lisää öljy ja etikka. Anna tekeytyä hetki.
Revi mozzarellapallot käsin kahtia. Aseta lautaselle ja lisää
viereen marinoituja tomaatteja.
Valuta tomaattien marinadia myös juustojen päälle.
- kasvis
- Alkuruoka
- salaatti
- Arkiruoka
- juusto
- Vähähiilihydraattinen
- Italialainen ruoka
- suomalainen ruoka
- Vihannekset
Kommentit
Näytä lisää