Reseptit
Munakoiso-jauhelihavuoka

Munakoiso-jauhelihavuoka
Munakoisovuoka on ruokaisa välimerellinen uuniruoka, joka sopii hyvin talviseksi arkiruuaksi.
- 1 t 30 min
- 4-6 annosta
- 520 kcal / annos
Ainekset
- 2
- munakoisoa
- suolaa
- 400 g
- jauhelihaa
- 1
- sipuli
- 4
- valkosipulinkynttä
- 3 rkl
- öljyä
- 2 tl
- kuivattua minttua
- 2 tl
- kuivattua oreganoa
- 400 g
- laadukasta tomaattimurskaa
- mustapippuria ja suolaa
- 200 g
- juustoraastetta ja fetaa muruina (puolet ja puolet)
Valmistusohjeet
- Siivuta munakoisot 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Ripottele
päälle suolaa ja jätä huoneenlämpöön itkemään. Valmista sillä aikaa kastike.
Ruskista jauheliha, hienonnetut sipulit öljyssä. Lisää mausteet ja tomaattikastike. Anna kiehua hetken aikaa.
Huuhtele munakoisot suolasta ja kuivaa talouspaperilla.
Laita uunivuokaan vuorotellen munakoisoja, kastiketta
ja juustoraastetta. Nosta 180-asteiseen uuniin noin 45
minuutiksi.
- kasvis
- Jauheliha
- Pääruoka
- Gluteeniton
- Arkiruoka
- Uuniruoka
- Vähähiilihydraattinen
- suomalainen ruoka
- Vihannekset
- välimerellinen ruoka
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää