Munakoiso-jauhelihavuoka

Munakoisovuoka on ruokaisa välimerellinen uuniruoka, joka sopii hyvin talviseksi arkiruuaksi.
  • 1 t 30 min
  • 4-6 annosta
  • 520 kcal / annos

Ainekset

2
munakoisoa
suolaa
400 g
jauhelihaa
1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
3 rkl
öljyä
2 tl
kuivattua minttua
2 tl
kuivattua oreganoa
400 g
laadukasta tomaattimurskaa
mustapippuria ja suolaa
200 g
juustoraastetta ja fetaa muruina (puolet ja puolet)

Valmistusohjeet

  1. Siivuta munakoisot 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Ripottele
    päälle suolaa ja jätä huoneenlämpöön itkemään. Valmista sillä aikaa kastike.

    Ruskista jauheliha, hienonnetut sipulit öljyssä. Lisää mausteet ja tomaattikastike. Anna kiehua hetken aikaa.

    Huuhtele munakoisot suolasta ja kuivaa talouspaperilla.

    Laita uunivuokaan vuorotellen munakoisoja, kastiketta
    ja juustoraastetta. Nosta 180-asteiseen uuniin noin 45
    minuutiksi.

Kommentit

    Näytä lisää