Munakoiso-jauhelihavuoka

Munakoisovuoka on ruokaisa välimerellinen uuniruoka, joka sopii hyvin talviseksi arkiruuaksi.

15.12.2014 12:15
Määrä4-6 annosta
Valmistusaika1 t 30 min
Energia520 kcal / annos

Ainekset

  • 2

    munakoisoa

  • suolaa

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 1

    sipuli

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 3 rkl

    öljyä

  • 2 tl

    kuivattua minttua

  • 2 tl

    kuivattua oreganoa

  • 400 g

    laadukasta tomaattimurskaa

  • mustapippuria ja suolaa

  • 200 g

    juustoraastetta ja fetaa muruina (puolet ja puolet)

Valmistusohjeet

  1. Siivuta munakoisot 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Ripottele päälle suolaa ja jätä huoneenlämpöön itkemään. Valmista sillä aikaa kastike. Ruskista jauheliha, hienonnetut sipulit öljyssä. Lisää mausteet ja tomaattikastike. Anna kiehua hetken aikaa. Huuhtele munakoisot suolasta ja kuivaa talouspaperilla. Laita uunivuokaan vuorotellen munakoisoja, kastiketta ja juustoraastetta. Nosta 180-asteiseen uuniin noin 45 minuutiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit