Pekoni-sinihomejuustopasta

Suolainen pekoni-juustopasta on tuhti arkiruoka, mutta valmistuu nopeasti.
  • 15 min
  • 4 annosta
  • 640 kcal / annos

Ainekset

400 g
pennepastaa
200 g
pekonia
1
punasipuli
1 rkl
öljyä
2 tl
yrttimausteseosta
pippuria
n. 80 g
sinihomejuustoa
pastan keitinvettä

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan. Kuutioi pekoni ja paista se rapeaksi.
    Siirrä sivuun. Pyyhi pannu rasvasta.

    Hienonna sipuli ja kuullota se öljyssä. Lisää pannulle paistettu pekoni ja mausta yrttimausteella ja pippurilla.

    Lisää kuutioitu juusto ja pari kauhallista pastan keitinvettä.

    Siivilöi pasta ylimääräisestä vedestä ja kaada pasta kastikkeen päälle. Sekoita.


Kommentit

    Näytä lisää