Pekoni-sinihomejuustopasta

Suolainen pekoni-juustopasta on tuhti arkiruoka, mutta valmistuu nopeasti.

15.12.2014 12:19
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min
Energia640 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    pennepastaa

  • 200 g

    pekonia

  • 1

    punasipuli

  • 1 rkl

    öljyä

  • 2 tl

    yrttimausteseosta

  • pippuria

  • n. 80 g

    sinihomejuustoa

  • pastan keitinvettä

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan. Kuutioi pekoni ja paista se rapeaksi. Siirrä sivuun. Pyyhi pannu rasvasta. Hienonna sipuli ja kuullota se öljyssä. Lisää pannulle paistettu pekoni ja mausta yrttimausteella ja pippurilla. Lisää kuutioitu juusto ja pari kauhallista pastan keitinvettä. Siivilöi pasta ylimääräisestä vedestä ja kaada pasta kastikkeen päälle. Sekoita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit