Maustesilli

Keittiömestari Michael Björklundin maustesilli höystetään katajanmarjoilla ja jauhetulla inkiväärillä.

Ainekset

4
valutettua sillifileetä
1 dl
väkiviinaetikkaa
2 dl
sokeria
3 dl
vettä
1 rkl
kokonaisia valkopippureita
1 rkl
kokonaisia maustepippureita
5
laakerinlehteä
2 tl
jauhettua inkivääriä
4
mausteneilikkaa
2
katajanmarjaa

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta vesi, etikka ja sokeri liemeksi. Murskaa pippurit ja sekoita joukkoon laakerinlehti, inkivääri, neilikat ja katajanmarjat.
  2. Pane silli ja mausteet kerroksittain lasipurkkiin ja kaada neste päälle. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään yön ajan.

Kommentit

    Näytä lisää