Maustesilli

Keittiömestari Michael Björklundin maustesilli höystetään katajanmarjoilla ja jauhetulla inkiväärillä.

16.12.2014 11:06

Ainekset

  • 4

    valutettua sillifileetä

  • 1 dl

    väkiviinaetikkaa

  • 2 dl

    sokeria

  • 3 dl

    vettä

  • 1 rkl

    kokonaisia valkopippureita

  • 1 rkl

    kokonaisia maustepippureita

  • 5

    laakerinlehteä

  • 2 tl

    jauhettua inkivääriä

  • 4

    mausteneilikkaa

  • 2

    katajanmarjaa

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta vesi, etikka ja sokeri liemeksi. Murskaa pippurit ja sekoita joukkoon laakerinlehti, inkivääri, neilikat ja katajanmarjat.

  2. Pane silli ja mausteet kerroksittain lasipurkkiin ja kaada neste päälle. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään yön ajan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit