Ihanaa madetta haudutetun sipulin kera - Reseptit - Ilta-Sanomat

Ihanaa madetta haudutetun sipulin kera

Keittiömestari Michael Björklundin ihanan pehmeä made nautitaan haudutetun sipulin kera.

16.12.2014 11:44

Ainekset

  • 8 palaa

    ruodotonta madetta à 80 g

  • 2 rkl

    maustepippuria

  • 4

    laakerinlehteä

  • vähän voita

  • 2

    keltasipulia

  • 2 dl

    kermaa

  • (1 rkl

    maissisuurustetta)

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä made pehmeäksi maustepippurilla, laakerinlehdellä ja suolalla maustetussa vedessä. Ota kala liemestä ja säästä vähän keitinlientä.

  2. Hauduta sipuli voissa varovasti pehmeäksi niin, ettei se saa väriä. Lisää kerma ja 1 dl kalan keitinlientä ja keitä hetki kasaan. Sakeuta suurusteella, mikäli tarvitaan.

  3. Tarjoile keitetyn mateen kanssa sipuliseosta, keitettyjä perunoita, tilliä ja keitettyjä porkkanoita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit