Ihanaa madetta haudutetun sipulin kera

Keittiömestari Michael Björklundin ihanan pehmeä made nautitaan haudutetun sipulin kera.

Ainekset

8 palaa
ruodotonta madetta à 80 g
2 rkl
maustepippuria
4
laakerinlehteä
vähän voita
2
keltasipulia
2 dl
kermaa
(1 rkl
maissisuurustetta)
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä made pehmeäksi maustepippurilla, laakerinlehdellä ja suolalla maustetussa vedessä. Ota kala liemestä ja säästä vähän keitinlientä.
  2. Hauduta sipuli voissa varovasti pehmeäksi niin, ettei se saa väriä. Lisää kerma ja 1 dl kalan keitinlientä ja keitä hetki kasaan. Sakeuta suurusteella, mikäli tarvitaan.
  3. Tarjoile keitetyn mateen kanssa sipuliseosta, keitettyjä perunoita, tilliä ja keitettyjä porkkanoita.

Kommentit

    Näytä lisää