Porsasrulla, luumuhilloa ja piparjuurta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Porsasrulla, luumuhilloa ja piparjuurta

Tarjoa Isä Haritonin porsasrulla luumuhillon ja piparjuuren kera.

16.12.2014 12:51

Ainekset

  • 1,5 kg

    luutonta porsaan kylkeä

  • 1 purkki

    marinoituja paprikoita

  • 2

    venäläistä suolakurkkua

  • 5

    valkosipulinkynttä

  • 1 rkl

    rouhittua mustapippuria

  • 1

    chili

  • suolaa

  • <b>Liemi:</b>

  • vettä

  • n. 20

    maustepippuria

  • 5

    laakerinlehteä

  • runsaasti suolaa (voimakas suolan maku)

Valmistusohjeet

  1. Avaa luuton possunkylki puoleen väliin levyksi. Hiero possulevylle hieman suolaa ja pippuria. Hakkaa paprika, suolakurkut, valkosipuli ja chili hienoksi.

  2. Lisää massa levylle ja kääri kylki rullalle. Sido rulla tiukaksi paistinlangalla ja keitä liemessä noin 2 tuntia. Lientä pitää olla niin paljon, että rulla peittyy.

  3. Paina tikulla rullaa ja jos sieltä ei tule punertavaa nestettä, niin rulla on kypsä. Anna jäähtyä liemessä kylmäksi.

  4. Ota narut pois, kuorruta rulla sinapilla ja korppujauhoilla ja paista nopeasti uunissa hetken. Tarjoile kylminä ohuina viipaleina. Voit tarjoilla rullan luumuhillon ja piparjuuritahnan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit