Mausteinen omenasiideriglögi

Vappu Pimiän glögissä maistuu neilikka, kaneli, tähtianis ja kardemumma.
  • 4 annosta

Ainekset

2 dl
omenasosetta ja 3 dl vettä (tai 6 dl omenamehua)
½ l
kuivaa omenasiideriä
7-10
neilikkaa
2
kanelitankoa
4
tähtianista
1 tl
kardemummaa
2-3 rkl
fariinisokeria
peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä viipaloituna
Tarjoille:
rusinoita ja manteleita

Valmistusohjeet

  1. Keitä omenamehua tai sosetta ja vettä sekä mausteita miedolla lämmöllä noin puoli tuntia. Kun tarjoilet glögin, kaada joukkoon siideri, kuumenna, mutta älä keitä enää.

    Kaada glögi laseihin ja lisää sekaan manteleita ja rusinoita.

Kommentit

    Näytä lisää