Lohi-piparjuurirullat

Vappu Pimiä suosittelee joulun ajan juhliin pikkusyötäväksi esimerkiksi helppoja lohirullia.
  • 4 hengelle alkupaloiksi

Ainekset

3
isoa pehmeää tortillalettua tai rieskaa
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
1
ruukku tilliä
reilusti rouhittua mustapippuria
pari hyppysellistä suolaa
2 tl
raastettua tuoretta piparjuurta
1
sitruunan mehu
200 g
kylmäsavulohta siivuina
Tarjolle:
tuoretta rucolaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita tuorejuuston joukkoon silputtu tilli, sitruunamehu, piparjuuri, suola ja pippuri.

    Levitä tahna tortillalätyille ja levitä tahnan päälle lohiviipaleet. Rullaa lätyt rullalle ja kääri tiukasti kelmuun.

    Anna tekeytyä jääkaapissa ainakin tunti.

    Leikkaa pääty pois rullasta ja leikkaa rullaa vinoittain noin 2-3 cm paloiksi, niin että niistä muodostuu kolmioita.

Kommentit

    Näytä lisää