Lohi-piparjuurirullat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lohi-piparjuurirullat

Vappu Pimiä suosittelee joulun ajan juhliin pikkusyötäväksi esimerkiksi helppoja lohirullia.

17.12.2014 8:29
Määrä4 hengelle alkupaloiksi

Ainekset

  • 3

    isoa pehmeää tortillalettua tai rieskaa

  • 200 g

    maustamatonta tuorejuustoa

  • 1

    ruukku tilliä

  • reilusti rouhittua mustapippuria

  • pari hyppysellistä suolaa

  • 2 tl

    raastettua tuoretta piparjuurta

  • 1

    sitruunan mehu

  • 200 g

    kylmäsavulohta siivuina

  • Tarjolle:

  • tuoretta rucolaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita tuorejuuston joukkoon silputtu tilli, sitruunamehu, piparjuuri, suola ja pippuri. Levitä tahna tortillalätyille ja levitä tahnan päälle lohiviipaleet. Rullaa lätyt rullalle ja kääri tiukasti kelmuun. Anna tekeytyä jääkaapissa ainakin tunti. Leikkaa pääty pois rullasta ja leikkaa rullaa vinoittain noin 2-3 cm paloiksi, niin että niistä muodostuu kolmioita.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit