Stilton-viikunacrostinit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Stilton-viikunacrostinit

Vappu Pimiän pienet crostinileivät maistuvat juuri uunista tulleina parhaimmilta.

17.12.2014 8:43
Määrä4 hengelle

Ainekset

  • vaaleaa leipää

  • 150 g

    Stiltonia tai muuta sinihomejuustoa

  • ½ ps

    pehmeitä viikunoita

  • balsamicosiirappia

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa leipä ohuiksi siivuiksi. Paahda viipaleet paahtimessa tai uunissa pinnaltaan rapeiksi. Murustele paahdetuiden viipaleiden päälle juustoa. Leikkaa viikunat ohuiksi suikaleiksi ja laita pari siivua kunkin leivän päälle. Paista leipiä 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes juusto sulaa. Koristele crostinit balsamicosiirapilla ja tarjoile heti!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit