Reseptit

Tuunattu lanttulaatikko

Valmis lanttulaatikko saa makua vaahterasiirapista.

Ainekset

500 g
valmista lanttulaatikkoa
3 rkl
kermaa
30 g
sulatettua ja paahdettua voita
1 rkl
vaahterasiirappia
1 rkl
omenahilloa

Valmistusohjeet

  1. Kaada laatikko sekoituskulhoon. Lisää mausteet ja sekoita hyvin. Painele maustettu laatikko kauniiseen paistoastiaan ja tee pintaan kuvioita haarukalla.

    Kuumenna 120 asteisessa uunnissa noin 45 minuuttia peitettynä. Jos astia on kovin suuri, laatikon kuumentaminen vaatii pidemmän ajan. Pidä uunin lämpötila silloin pienempänä, ettei laatikko kuivu.

    Koristele pinta esim. tähtianiksilla tai kanelitangoilla.

Kommentit

    Näytä lisää