Tuunattu lanttulaatikko - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tuunattu lanttulaatikko

Valmis lanttulaatikko saa makua vaahterasiirapista.

18.12.2014 10:15

Ainekset

  • 500 g

    valmista lanttulaatikkoa

  • 3 rkl

    kermaa

  • 30 g

    sulatettua ja paahdettua voita

  • 1 rkl

    vaahterasiirappia

  • 1 rkl

    omenahilloa

Valmistusohjeet

  1. Kaada laatikko sekoituskulhoon. Lisää mausteet ja sekoita hyvin. Painele maustettu laatikko kauniiseen paistoastiaan ja tee pintaan kuvioita haarukalla. Kuumenna 120 asteisessa uunnissa noin 45 minuuttia peitettynä. Jos astia on kovin suuri, laatikon kuumentaminen vaatii pidemmän ajan. Pidä uunin lämpötila silloin pienempänä, ettei laatikko kuivu. Koristele pinta esim. tähtianiksilla tai kanelitangoilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit