Tuunattu perunalaatikko - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tuunattu perunalaatikko

Valmis perunalaatikko on usein hyvin kuiva. Pienellä maustamisella saat siitä herkun joulupöytään.

18.12.2014 10:28

Ainekset

  • 500 g

    valmista perunalaatikkoa

  • 30 g

    sulatettua kirnuvoita

  • 2 rkl

    smetanaa

  • hyppysellinen muskottipähkinää

  • 2 rkl

    siirappia

  • Koristeluun:

  • mantelirouhetta

Valmistusohjeet

  1. Kaada laatikko sekoituskulhoon. Lisää mausteet ja sekoita hyvin. Painele maustettu laatikko kauniiseen paistoastiaan ja tee pintaan kuvioita haarukalla. Koristele pinta mantelirouheella. Kuumenna 120 asteisessa uunnissa noin 45 minuuttia peitettynä. Jos astia on kovin suuri, laatikon kuumentaminen vaatii pidemmän ajan. Pidä uunin lämpötila silloin pienempänä, ettei laatikko kuivu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit